ГРИД ЕООД

Складова база:
ул. А. Страшимиров 48, кв. Калтинец, 5120 Горна Оряховица, България
Работно време:
Понеделник до петък, от 8:30 до 17:30 ч.,(обедна почивка от 12:00 до 13:00 ч.)
Телефони (само в работно време):
0878/680-241, тел./факс 0618-20-632

За ГРИД ЕООД

ЦЕЛ:
Нашата дейност се състои в това да намерим най-ефикасния, прост, евтин и ефективен начин при избора на масла, смазки, грес, автохимия, моторно масло за автомобили и машини от промишлеността, въздушни филтри създавайки възможности за клиентите ни за правилен избор.

ДЕЙНОСТ:
Търговията и пласмента на смазочни продукти за леки и тежки коли, тежка механизация, индустриални цели, смазки и течности от клас H1 за хранителната промишленост. „ГРИД ЕООД“ е точния партньор при избора на доставчик на смазочни материали на Българския пазар.

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТОР и ПРЕДСТАВИТЕЛ:
Заради своя опит и отношение към клиентите в търговията и пласмента на смазочни продукти за леки и тежки коли, тежка механизация, индустриални цели, въздушни филтри за промишлеността фирма „ГРИД“ ЕООД е ИЗБРАНА от световно известни международно признати и утвърдени производители да ги представлява за територията на България.

НАЧИН НА РАБОТА:
За успеха на нашите клиенти – търговците на едро и дребно, както и крайни клиенти които използват услугите ни фирмата, „ГРИД“ ЕООД предлага изключително гъвкава политика при продажбите и особено при своевременното реализиране на доставките до клиента на територията на България. Предлага индивидуален, удобен и взаимно изгоден подход относно условията на разплащане.

НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД:
„ГРИД“ ЕООД разполага постоянно на склад с всички видове смазочни артикули и е в готовност за незабавна доставка на място при заявяване от страна на клиентите. Всички доставяни продукти са лицензирани и притежават необходимите сертификати за качество и безопасност и са резултат от най-модерни проучвания и развитие в областта на смазочните продукти, като гарантират максимална защита от износване.

КОНТАКТ, ПОРЪЧКИ, ИНФОРМАЦИЯ и КОНСУЛТАЦИЯ:
Моля използвайте страницата за контакт
или се свържете директно [ГРИД ЕООД. Главен склад: A. Страшимиров 48, Кв. Калтинец, Горна Оряховитца 5120, България Тел./Факс: + 359.618.20632 | Моб.: +359.878.680.241; +359.878.680.204 |

ЗА УЕБСАЙТА
В сайт ни Вие ще намерите изчерпателна информация за продаваните от нас смазочни продукти (масла, смазки, греси, въздушни филтри, автокозметика, антифризи и др.). Полезни статии, публикации, информация относно „света“ на смазочните продукти, тестове и коментари. Ако желаете да получите специална информация, която не сте открили в уеб-сайта или просто имате да ни кажете нещо, моля не се колебайте да се свържете с нас.

С уважение,
Екипът на „ГРИД ЕООД“: Гарантираме добро обслужване и коректност към клиента!

За RAVENOL Германия
Търговската марка RAVENOL принадлежи на немската компания Ravensberger Schmirstoffvertrieb GmbH. Фирмата е създадена 1946 година в западна Германия (ФРГ) в град Вердер като частно предприятие на семейство Трибел. Основател на компанията е Ганс Трибел. В началото на дейността си са произвеждали само масла от типа SAE -10, SAE -30 за автомобили, а също така и миещи средства за почистване на стъкла. През 1956 година компанията започва производството на индустриални, трансмисионни масла и смазки. През 1964 година Ганс Трибел купува завод за производство на стругове и пренася целия технологичен цикъл в новия корпус съпроводен с модернизация на производството на масла.Това способствало още през същата година пускането на всесезонни моторни масла: 10 W -30 и 20 W -50, и с ново попълване асортимента от продукти за движещите се на велосипеди, ролери и мотоциклети.По това време се включва в програмата и производството на антифриз.

Делото на баща си продължил младия и енергичен Рохус Трибел. Растящите обороти на развитие на фирмата наложили нов подход в организирането на продажбите.Територията на ФРГ била поделена на райони и било организирано нещо като съревнование по набиране на клиенти.През 1974 е построен нов завод. През 1986 е извършена реконструкция, достроени са складови помещения, разширени са производствените площадки и е закупено ново технологично оборудване. Пускането на полусинтетични и синтетични масла значително увеличило асортимента, появили са се нови продукти по трансмисията и хода на автомобилите. Това помогнало да се увеличи значително оборота на фирмата.

Фирмата придобила широка известност в Германия и се е наложило да влезе в конкурентна борба със световно известни фирми произвеждащи аналогична продукция.

В стремежа си да съхрани фирмата Рухос Трибел я продава на световно известен невтохимически концерн ставайки главен технически консултант на фирмата. През 1991 за първи път се извършва износ на продукция. Това довежда до създаването през 1995 година на отдел за работа със страните от източна Европа. Сега компанията изнася за Австрия, Белгия, Холандия, Люксембург, Швейцария, Дания, Италия, Полша, Гърция, Южна Корея, Китай, Тайван, Малайзия, ОАЕ, Египед, Югославия, Босна, Харватия, Литва, Латвия, Естония, Русия, Украйна, Молдова, Киргизтан, Казакстан, Беларусия и България.

През 2000 година експорта съставлява около 30% от оборота на фирмата. През същата година е проведена цялостна реконструкция на производството, достроени са общите складови помещения, модернизирани са две лаборатории за контрол на качество на маслата и окончателен контрол на готовата продукция. В производствения процес са заети повече от 300 човека. Германската компания Ravensberger Schmirstoffvertrieb GmbH сътрудничи с едни от най – големите супермаркети Marktkauf , Woolworth , Globus , Obi . Фирмата също така работи с магазини за продажба на авточасти, автосервизи, химически заводи и предприятия. Проведените структурни изменения позволяват през следващите години обема на произведената продукция да достигне: моторни масла – 35 000 тона; трансмисионни масла – 7 000 тона; автохимия – 10 000 тона от тях 9 000 тона са препарати за почистване на стъкла; антифриз – 15 000 тона и промишлени масла 15 000 тона. И това не е предела, защото предприятието има резерв за увеличаване на произвежданата продукция.

Високото качество на продуктите RAVENOL се обяснява с щателния подбор на базовите масла и присадки, а така също и с контрола на качеството на използваните компоненти. Целият процес по производството на продукцията RAVENOL от производството на маслата до производството на етикети и опаковки на готовата продукция се осъществява изцяло на територията на Германия.

При производството на автомобилни и промишлени масла RAVENOL се използват като основа масла на Shell , DEA , TOTAL , ExxonMobil . Контактуват с повече от 50 фирми производители на присадки като BASF Aktiengesellschaft , Additiv – Chemie Luerts GmbH & Co , Amoco Chemicals , ORONITE Chemicals GmbH и много други.

Разработването на нови технологиии и постоянното сътрудничество с производителите на автомобили позволяват на компанията Ravensberger Schmirstoffvertrieb GmbH да се утвърждава на лидерски позиции в областта на производството на висококачествени смазочни материали. За това в голяма степен спомага не малкият 60 годишен опит от нейното съществуване. Благодарение на щателният подбор на масла и присадки, засиления контрол на качествата на всичките използвани компоненти, продукцията RAVENOL е получила признание на водещи световни производители DaimlerChrysler, MAN, Scania, Volvo, MTU, DEUTZ, ZF, NIMMA, RENAULT, Steyrmotors, VOITH, VW и др.

Ravensberger Schmirstoffvertrieb GmbH пуска пълния спектър традиционни смазочни материали: моторни масла SAE(0W;5W-20;30;40), SAE 5W-50; SAE 15 W- 40, SAE 10 W- 30;40;50;60) SAE ( 30;40;50) с класически качества API CI-4+; C I -4, CH -4, CG -4, CF -4 и CD ; трансмисионни масла SAE 80 W 90, SAE 90, SAE 85 W 140, SAE 80 w със спецификации по API GL -4 и GL -5 и хидравлични масла категории HVLP и HLP , специални масла за двутактови дизелови двигатели и стационарни генератори.

Немска педантичност, точност и акуратност – това е основният принцип, основната философия на цялата дейност на Ravensberger Schmirstoffvertrieb GmbH като се започне от смазочните материали и се стигне до работата с конкретните потребители.

 

Дай най-горе